Aan allen die gekomen zijn: proficiat. Aan allen die niet gekomen zijn: da’s niet erg, je moet daar niet mee inzitten, dat kan de besten overkomen. Volgend jaar nieuwe kans.

Dat was ‘m weer; Revue 2024: The Arenberg Project zit erop. En wat voor drie knallers van shows waren dat! Met meer dan 50 man hebben we dit jaar weer alles op alles gezet om een waar totaalspektakel neer te zetten. Wij hebben er enorm van genoten, en aan de reacties van het publiek te horen jullie ook! Maar na dit inleidend verhaal is het hoog tijd om na te genieten met wat fotomateriaal.

Dit jaar jadden we zowaar een special guest onder onze acteurs. Nee, het is geen uitzonderlijke dubbel-ganger of overtreffing van ons make-upteam maar de enige echte, the man, the myth, the legend, Bart Nauwelaers himself die dit jaar op de planken stond! Na een jaar stilhouden en geheimzinnigheid was het moment eindelijk daar. Hij heeft het hele weekend lang vrolijk mee gerepeteerd en vertolkte op de shows met glans de rol van Albart Einstein. De wereld zal het nooit meer vergeten: tijd is relatief, Albart is absoluut.

Zin om zelf mee te komen doen? Dat kan – meer zelfs, wij verwelkomen je graag! Laat je gegevens achter op deze form, dan word jij volgend academiejaar als eerste uitgenodigd voor onze info- en kennismakingsactiviteiten. Dit is natuurlijk volledig vrijblijvend, dus nu is niet het moment om te twijfelen: gewoon doen! Kijk ook al eens op deze pagina om te ontdekken in welke werkgroepen jouw toekomstige tweede huis ligt. Tot volgend jaar!

De proffen hebben lucht gekregen van een groots onheil dat onze geliefde faculteit ingenieurswetenschappen bedreigt. Zij willen echter niet geloven dat er zoiets is als een probleem waaraan ze samen niet het hoofd kunnen bieden; zij zijn nu eenmaal ingenieurs, nietwaar! Maar kunnen de proffen nog wel samenwerken, of vallen er slachtoffers op de peerevaluatie? Welke uitgekookte vijand heeft het nu eigenlijk op de faculteit gemunt? En kunnen onze helden het gevaar afwenden?