Revue 2023

VTK Revue presenteert u met trots hun nieuwe show vol hilariteit en verbluffing: Riemannji, welcome to Toledo! Wat voor de proffen begint als een zoveelste alledaagse werkdag zal een van hun grootste avonturen worden wanneer ze één voor één in Toledo worden gezogen en in een videogamewereld belanden. Geraken ze terug in de echte wereld of zitten ze voor altijd vast? Als echte academici willen ze natuurlijk ook weten hoe ze daar in de eerste plaats zijn verzeild geraakt. Wie wint, wie sterft en wie… is sus?
Al dit en nog veel meer kom je te weten op een avond vol plezier en vertier afgewisseld met muzikaal genot en af en toe een streling voor het oog 😉

Revue zorgt elk jaar voor een gegarandeerd goede avond en 2023 deed daar allesbehalve voor onder! Een nieuw arsenaal aan burgiemopjes, muzikale begeleiding om U tegen te zeggen, de nodige randomness in de verhaallijn en de uitvergrote stereotypes van onze favoriete proffen zijn dé basisingrediënten van Revue en ook dit jaar leverden ze weer een zalige cocktail af. Of beter gezegd, een Karelpils, want ik heb nog nooit een pauze zo smooth zien aangekondigd worden. Maar het hardste heb ik waarschijnlijk nog gelachen met Lars en Robin en hun vertolking van Steve en Steve2, vooral toen aan het einde van hun eerste scène de Vice-Praeses onder de bus werd gegooid. Ookal had hij me gewaarschuwd dat ik eigenlijk een beetje mee onder ging, het feit dat Robin veel moeite had zijn pokerface te behouden, maakte het het allemaal waard! @Revue, weeral proficiat met jullie prestatie en geniet nog even van de welverdiende rust. Ik kijk er al naar uit om te zien wat jullie volgend jaar voor ons in petto hebben 😉.

Liene Drijkoningen (vice-praeses 2021-2022)

Speel zelf!

Met een videogame thema konden de CW-ers onder ons het uiteraard niet laten om zelf ook een game te schrijven. Dus waag nu je kans en kruip in de huid van je favoriete prof en speel onze versie van de beruchte dinogame!